Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»



Το Σχολείο μας κάθε χρόνο συμμετέχει στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου «ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ» στα Κεντρικά Γραφεία Α.Η.Κ. στη  Δασούπολη, Αμφιπόλεως 11,  Στρόβολος.

Φέτος  θα συμμετάσχει με τραγούδια από τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, και θα διαθέτει προς πώληση χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά. Συνολικά, η δική μας παρουσία  στην εκδήλωση θα είναι διάρκειας περίπου δύο ωρών (καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πώληση κατασκευών.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί το αργότερο στις 12:00 μ.μ. φορώντας την επίσημη στολή τους (μαύρα παπούτσια και γραβάτα) για να λειτουργήσουν περίπτερο για πώληση των κατασκευών τους στις 12:00 και να τραγουδήσουν στις 12:45 μ.μ.. Ήδη σας έχουμε στείλει το πρόγραμμα της όλης εκδήλωσης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου με τα παιδιά σας (κόκκινο χρώμα).
Οι υπεύθυνες δασκάλες της εκδήλωσης, Ελπινίκη Παντελή Πεττεμερίδου Β.Δ., Νάσια Παναγίδου, Χριστίνα Γαβριηλίδου θα βρίσκονται στο χώρο  από τις 12:00-2:00μ.μ..


Για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της προσπάθειας μας και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της αγάπης και της προσφοράς, ζητούμε τη δική σας στήριξη, δίνοντας τη συγκατάθεσή σας στα παιδιά σας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και επιπλέον αναλαμβάνοντας τη μεταφορά τους προς και από το σημείο της εκδήλωσης. Η παρουσία σας φυσικά θα δώσει ιδιαίτερη χαρά σε μας και τα παιδιά σας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
§  Οι δηλώσεις να σταλούν πίσω στο σχολείο μέχρι αύριο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012.

"------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»

Δηλώνω, ότι συγκατατίθεται όπως το παιδί μου, μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου Στροβόλου, συμμετέχει στην εκδήλωση «ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ» το Σάββατο 1/12/12 και ώρα 12:00-2:00 και ότι αναλαμβάνω τη μεταφορά του προς και από το χώρο της εκδήλωσης στα Κεντρικά Γραφεία ΑΗΚ, Αμφιπόλεως 11, Στρόβολος.

ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ:  _________________________________________   ΤΑΞΗ: _______
ΟΝΟΜΑ ΓΟΝΙΟΥ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ:  ___________________________________________________
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΙΟΥ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ:  ________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου