Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Προσφορά εδεσμάτων για το Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι

christmast bells animation«Το σχολείο μας, μια γιορτή»christmast bells animation

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας διοργανώνει και φέτος το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι στην αίθουσα Μαίρης Ρούσου του σχολείου μας, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 13:30.

Για την επιτυχία της εκδήλωσής μας ζητούμε, στο μέτρο του δυνατού, τη δική σας βοήθεια.
Όσοι από εσάς  επιθυμείτε να συμβάλετε και να προσφέρετε παραδοσιακά γλυκά, αλμυρά ή άλλα χριστουγεννιάτικα είδη για να πωληθούν στο παζαράκι, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την πιο κάτω δήλωση και την επιστρέψετε στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 30/11/2012.

Τα εδέσματα / γλυκά ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε να προσφέρετε, θα πρέπει να παραδοθούν την Παρασκευή 07/12/2012 στη βοηθό του Συνδέσμου Γονέων, κα Μαίρη Ταλαττίνη, μεταξύ των ωρών 07:30 – 09:30 και 12.00 – 13.00 στην αίθουσα βιβλιοθήκης.

     
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη προσφορά σας.  Είμαστε σίγουροι ότι η επιστολή μας αυτή θα βρει την κατάλληλη ανταπόκριση για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της εκδήλωσής μας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΣΗ
Δηλώνω ότι για να βοηθήσω στο Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι  θα ετοιμάσω και θα στείλω στο σχολείο ώστε να διατεθεί προς πώληση:


ΕΙΔΟΣ (εδέσματα / γλυκά ή  άλλο) ΠΟΣΟΤΗΤΑ


Όνομα Παιδιού: _____________________________________________________ Τάξη: _______
Όνομα Γονιού / Κηδεμόνα: ______________________________________ Τηλέφωνο:  _________
Υπογραφή Γονιού / Κηδεμόνα: ______________________________________________________

Σημείωση :  Στους γονείς συμπεριλαμβάνονται και οι παππούδες, γιαγιάδες καθώς και άλλα συγγενικά / φιλικά σας άτομα.  Με χαρά θα δεχτούμε την όποια συνδρομή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου