Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι: «Το σχολείο μας, μια γιορτή»

Μην ξεχάσετε να  σημειώσετε στο ημερολόγιό σας το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι με θέμα «Το σχολείο μας, μια γιορτή»

που θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου


την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011,  ώρα 10:00 π.μ. – 13:30

                          ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...

Ελάτε να γνωριστούμε και να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων, περνώντας λίγες ώρες ξεγνοιασιάς μαζί με τα παιδιά μας!


Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Χριστουγεννιάτικη ταινία,
να συμμετάσχουν σε Θεατρικά παιγνίδια, να φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές! Μαζί τους θα είναι οι αγαπημένοι  ήρωες των Χριστουγέννων -ο Άγιος Βασίλης με την κυρά-Βασιλική και το Ρούντολφ, ο Χιονάνθρωπος, το Ξωτικό, η Νεράιδα- για να παίξουν όλοι μαζί στο υπέροχο χιονισμένο τοπίο και να μοιράσουν δώρα! Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ.


Επίσης, τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με τρίτροχα ποδήλατα (Τουκ τουκ), να συμμετάσχουν σε κλήρωση πλούσιων δώρων, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τον καφέ, τη ζεστή σοκολάτα ή το τσάι σας, τρώγοντας την πίτσα ή το γλυκό σας και ακούγοντας τις  μελωδικές φωνές της χορωδίας του σχολείου μας.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε τις αγορές σας από το Παζαράκι που έχει ετοιμαστεί με τη βοήθεια αρκετών από σας.  Σημαντική και φέτος είναι η προσφορά των ίδιων των παιδιών μας για το παζαράκι, τα οποία με μεγάλη προθυμία ετοίμασαν -μαζί με τις δασκάλες τους- μπισκότα, κοσμήματα και άλλα Χριστουγεννιάτικα έργα, βοηθώντας κι αυτά με τη σειρά τους στην ενίσχυση του ταμείου του Συνδέσμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: