Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Άμεση Ενημέρωση για τους γονείς του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς
Ο Σύνδεσμος Γονέων (ΣΓ) του σχολείου μας που για 3η συνεχή χρονιά έχω την τιμή να ηγηθώ από τη θέση του Προέδρου λειτουργεί και διεκπεραιώνει το έργο του με μοναδικό γνώμονα την στήριξη των στόχων και των αναγκών του σχολείου. Αναλώνουμε τους πόρους και τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στην διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό και στα παιδιά του σχολείου μας όλα εκείνα που απαιτούνται για να στηρίξουμε το πολυδιάστατο έργο της μάθησης και των αναγκών του σχολείου μας.
Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για βελτίωση της επικοινωνίας μαζί σας και για να επιτύχουμε αμεσότερη και πιο εύκολή ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Γονέων αλλά και του σχολείου μας ευρύτερα επιζητούμε την υιοθέτηση εναλλακτικών τρόπων επαφής μαζί σας.
Πρόθεση μας είναι να προσθέσουμε στους τρόπους επικοινωνίας μαζί σας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) και την αποστολή μηνυμάτων (SMS) μέσω κινητών τηλεφώνων. Προσδοκούμε ότι με τους τρόπους αυτούς θα αναβαθμίσουμε σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία μαζί σας ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσουμε χρόνο και χαρτί συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στα θέματα οικολογίας.
Ένας ακόμη τρόπος ενημέρωσης-επικοινωνίας αποτελεί και το νεοσύστατο Blog του Συνδέσμου μας που ανέλαβε να στήσει και να διατηρεί ενημερωμένο το μέλος του Συνδέσμου μας Μαρίλια Κωνσταντινίδου, την οποία και ευχαριστώ ιδιαίτερα. Αν και τώρα πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς, ευελπιστούμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα υιοθετηθεί και θα εδραιωθεί με τη νέα σχολική χρονιά. Φιλοδοξούμε ότι θα αποτελέσει ακόμα μια πηγή ενημέρωσης σας για τις δράσεις και τις δραστηριότητες του ΣΓ και του σχολείου ευρύτερα, για πολλούς από εσάς που προτιμάτε την ηλεκτρονική ενημέρωση.
Παράλληλα στην ιστοσελίδα του σχολείου μας www.agiosdemetrios.com.cy μας έχει ευγενικά παραχωρηθεί από τη διεύθυνση του σχολείου ο δικός μας χώρος όπου θα περιλαμβάνει ευρύτερα θέματα πληροφόρησης που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του ΣΓ, τη δράση των επιτροπών του, σημαντικές αποφάσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς και άλλα διάφορα. Στο χώρο της ιστοσελίδας μας θα υπάρχει link στο οποίο θα παραπέμπει στο blog.
Επιδίωξη μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της επικοινωνίας μαζί σας και οι όποιες ιδέες και εισηγήσεις σας για να το επιτύχουμε αυτό είναι ευπρόσδεκτα.

Φιλικούς χαιρετισμούς
Ηλίας Χριστοφόρου
Πρόεδρος Συνδέσμου Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου