Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ανακύκλωση Σχολικού Ρουχισμού


Στα πλαίσια της ευρύτερης ανακύκλωσης προϊόντων με γνώμονα την αύξηση της περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθησίας των παιδιών και της σχολικής κοινότητάς μας γενικότερα, καθώς και την εξοικονόμηση χρημάτων και τη βέλτιστη αξιοποίηση των προϊόντων, ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ανακύκλωση του σχολικού ρουχισμού με στόχο να βοηθήσει όσα παιδιά του σχολείου μας το έχουν ανάγκη.

Για το σκοπό αυτό, παρακαλείστε, εάν το επιθυμείτε, όπως μας προμηθεύσετε με σχολικό ρουχισμό που δεν χρειάζονται και δεν θα χρησιμοποιήσουν άλλο τα παιδιά σας. Ο ρουχισμός θα πρέπει να βρίσκεται σε καλή, χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και να είναι καθαρός.

Η Βοηθός του Συνδέσμου, κα Μαίρη Ταλαττίνη, θα λαμβάνει το ρουχισμό και στη συνέχεια θα το διαθέτει δωρεάν σε όσες οικογένειες επιθυμούν να λάβουν από αυτόν το ρουχισμό.
Θα μπορείτε να φέρετε το ρουχισμό που δεν χρειάζεστε στην κα Μαίρη καθώς και να ζητήσετε να λάβετε από αυτό από την ερχόμενη Πέμπτη  31 Μαΐου 2012.


Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή γίνεται με κάθε διακριτικότητα και σεβασμό προς κάθε μία και όλες τις οικογένειες του σχολείου με απώτερο σκοπό την αύξηση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την παροχή βοήθειας σε όσους τη χρειάζονται.

Για τυχόν απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βοηθό του Συνδέσμου.

Με εκτίμηση



Μελίνα Μιχαηλίδου, Βοηθός Γραμματέας
Για Επιτροπή Πρόνοιας, Υγείας και
Ασφάλειας του ΣΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου