Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΚΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

   

 Μέσα στα πλαίσια της καλύτερης γνωριμίας και της σύσφιξης των σχέσεων όλων των μελών της κοινωνίας του σχολείου μας (γονέων, παιδιών, διεύθυνσης, διδακτικού προσωπικού και προσωπικού υποστήριξης), ο ΣΓ σε συνεργασία με το σχολείο διοργανώνει εκδρομή στο «Κτήμα Γεωργιάδη» την Κυριακή 20 Μαίου 2012. Τα τελευταία χρόνια έχουν διοργανωθεί εκδρομικές εξορμήσεις σε συνεργασία ΣΓ & σχολείου με αρκετή επιτυχία.


Στόχος της επίσκεψης αυτής είναι να μας προσφέρει μια ευκαιρία ‘απόδρασης’ από την πόλη για αλλαγή της ρουτίνας, ψυχαγωγία και επιμόρφωση σε ένα μοναδικό για τα Κυπριακά δεδομένα χώρο που είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά μας. (Πιέστε για περισσότερες πληροφορίες)


         

Ο Σύνδεσμος Γονέων θα καλύψει τα έξοδα του φαγητού & εισόδου στο πάρκο για όλα τα παιδιά – μαθητές του σχολείου που θα λάβουν μέρος και θα πληρώσει επίσης το ολικό κόστος των λεωφορείων. Η τιμή εισόδου για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών είναι €12 και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το φαγητό.Click to enlarge image mousio3.jpg Για οικογένειες που δεν επιθυμούν να μεταβούν στο πάρκο με το λεωφορείο, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους όχημα.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται όπως επιστρέψουν τη δήλωση συμμετοχής που επισυνάπτεται μέχρι την Δευτέρα, 7 Μαΐου στη Γραμματεία του σχολείου μας.

Φιλικά,

Σταύρος Σταύρου                               Κωνσταντίνος Γεωργίου
Πρόεδρος ΣΓ                                      Συντονιστής Επ. Εκδηλώσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου