Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

Ακόμη ένα Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι έχει υλοποιηθεί στο σχολείο μας με απόλυτη οργανωτική και οικονομική επιτυχία. Μια από τις κυριότερες επιδιώξεις της ετήσιας αυτής εκδήλωσης που είναι η σύναξη στο χώρο του σχολείου μας, σε μια χαρμόσυνη, εορταστική ατμόσφαιρα όλων μας (γονέων, παιδιών, δασκάλων) έχει επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό. Το απολαύσαμε όλοι, ιδίως τα παιδιά μας.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γονέων αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας, σε όλους όσοι έχετε συμβάλει ποικιλοτρόπως στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα και σας ευχαριστούμε για την αθρόα προσέλευσή σας και τις γενναιόδωρες αγορές σας,  καθώς και για τα εδέσματα που απλόχερα έχετε προσφέρει για να διατεθούν προς πώληση στο παζαράκι. Tα έσοδα της εκδήλωσης ενισχύουν τους οικονομικούς μας πόρους και κατ’ επέκταση τις δυνατότητές μας να συμβάλουμε στην κάλυψη των αναγκών του σχολείου μας και των παιδιών μας.


Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, ένα ευτυχισμένο νέο έτος γεμάτο υγεία και δύναμη και κάθε καλό σε σας και στις οικογένειές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου