Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ '5 ΑΣΤΕΡΩΝ' ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ




See full size image
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια μπροστά σε αυτό που παρακολουθήσαμε σήμερα στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας. Με άξιους καπετάνιους τους εκπαιδευτικούς μας και με κουπιά τα παιδιά μας πλεύσαμε και εμείς στο κόσμο των παραμυθιών που τώρα όσο ποτέ όλοι το έχουμε ανάγκη. 


See full size image
Συγχαρητήρια και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς τους γονείς σε σας για την ανιδειοτελή αγάπη που δίνετε στα παιδιά μας, καθώς και για την καθημερινή σας προσφορά στη διαπαιδαγώγηση τους.



                                                                                                     
"Ευχαριστούμε και Καλές Γιορτές"

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

Ακόμη ένα Χριστουγεννιάτικο πανηγύρι έχει υλοποιηθεί στο σχολείο μας με απόλυτη οργανωτική και οικονομική επιτυχία. Μια από τις κυριότερες επιδιώξεις της ετήσιας αυτής εκδήλωσης που είναι η σύναξη στο χώρο του σχολείου μας, σε μια χαρμόσυνη, εορταστική ατμόσφαιρα όλων μας (γονέων, παιδιών, δασκάλων) έχει επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό. Το απολαύσαμε όλοι, ιδίως τα παιδιά μας.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γονέων αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας, σε όλους όσοι έχετε συμβάλει ποικιλοτρόπως στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΑΚΙ 9/12/12



Από κα.  Όλγα Παπαδήμου (Συντονίστρια Επιτροπής Εκδηλώσεων)

Εκ μέρους της επιτροπής Εκδηλώσεων ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν και συνεργάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο για την επιτυχία της εκδήλωσης μας.

Ευχαριστίες θέλω να δώσω στην επιτροπή εκδηλώσεων για την ομαδική δουλειά και εξαίρετη συνεργασία.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ: το Μάριο για τις προσκλησεις και για τα τρία πραγματικα υπεροχα παιγνιδια που κατασκεύασε και φαινεται οτι τα λατρεψαν τα παιδιά, μικρα και μεγάλα. Τον Κωνσταντινο για το «μαραθωνιο» του με τα ψαρια, αλλα και την παραγγελία των φυτών.


KENTΡΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΡΟΔΑΦΝΟΥΣΑ 12/12/12









Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012


Σας πληροφορούμε ότι η υπεύθυνη του κυλικείου κ. Άννα Χαραλάμπους θα απουσιάζει την Πέμπτη 6/12/12 και την Παρασκευή 7/12/12 . Παρακαλούμε, τις δύο αυτές μέρες τα παιδιά να φέρουν μετρητά για τις συναλλαγές τους, γιατί η αντικαταστάτρια δεν θα μπορεί να λειτουργήσει το μηχανάκι της Powercard.

 
 

 

Προϊόντα σχολικού κυλικείου


 
Σας ενημερώνουμε πως το Κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου διαθέτει τα προϊόντα που φαίνονται στον πιο κάτω πίνακα.
 

Σας υπενθυμίζουμε επίσης πως συνεχίζεται πάνω σε προαιρετική βάση, το πρόγραμμα της Powercard. Γι’ αυτό, σας παρακαλούμε, να πιστώνετε έγκαιρα την κάρτα του παιδιού σας και να φροντίσετε να την έχει καθημερινά μαζί του. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε στην υπεύθυνη κυλικείου το ποσό που θέλετε να ξοδεύει το παιδί σας κάθε μέρα.

 

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Φωτογράφηση




Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 4/12/2012 θα γίνει φωτογράφηση των παιδιών των τάξεων Α΄,Β΄,E΄. Το πακέτο της φωτογράφησης θα αποτελείται από 3 φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικο φόντο και ενός ημερολογίου του 2013. Η φωτογράφηση δεν είναι υποχρεωτική.

Τα παιδιά που θα φωτογραφηθούν θα πρέπει να φορούν οπωσδήποτε την επίσημη στολή.

Οι φωτογραφίες στοιχίζουν €10 και πρέπει να προπληρωθούν.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την πιο κάτω δήλωση και να την επιστρέψετε μέχρι την Δευτέρα 3/12/2012 μαζί με το αντίστοιχο ποσό στη δασκάλα του παιδιού σας.

Αγορά Τυχερών Λαχνών για συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση



Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας διοργανώνει, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10:30 μέχρι τις 13:30 στην αίθουσα “Μαίρης Ρούσου” του σχολείου μας, το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι. 

Για την επιτυχία της εκδήλωσής μας ζητούμε και τη δική σας στήριξη και συμβολή.  Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι, την ημέρα της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Συνδέσμου μας, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με πλούσια δώρα.

 Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αγοράσετε τους τυχερούς λαχνούς (@ €2 έκαστος) για συμμετοχή στην κλήρωση δώρων (ποδήλατο, παιδικό plasma car, μπάλες με υπογραφές ποδοσφαιριστών, δωρεάν μαθήματα καταδύσεων, καράτε, pilates, χορού, δωροκουπόνια από καταστήματα, γεύματα σε εστιατόρια και άλλα πολλά) από τη βοηθό του Συνδέσμου Γονέων, κ. Μαίρη Ταλαττίνη, στη Γραμματεία μεταξύ των ωρών 07:30 – 09:30 και 12.00 – 13.00.