Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»



Το Σχολείο μας κάθε χρόνο συμμετέχει στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου «ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ» στα Κεντρικά Γραφεία Α.Η.Κ. στη  Δασούπολη, Αμφιπόλεως 11,  Στρόβολος.

Φέτος  θα συμμετάσχει με τραγούδια από τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, και θα διαθέτει προς πώληση χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά. Συνολικά, η δική μας παρουσία  στην εκδήλωση θα είναι διάρκειας περίπου δύο ωρών (καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πώληση κατασκευών.

Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί το αργότερο στις 12:00 μ.μ. φορώντας την επίσημη στολή τους (μαύρα παπούτσια και γραβάτα) για να λειτουργήσουν περίπτερο για πώληση των κατασκευών τους στις 12:00 και να τραγουδήσουν στις 12:45 μ.μ.. Ήδη σας έχουμε στείλει το πρόγραμμα της όλης εκδήλωσης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου με τα παιδιά σας (κόκκινο χρώμα).
Οι υπεύθυνες δασκάλες της εκδήλωσης, Ελπινίκη Παντελή Πεττεμερίδου Β.Δ., Νάσια Παναγίδου, Χριστίνα Γαβριηλίδου θα βρίσκονται στο χώρο  από τις 12:00-2:00μ.μ..

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Προσφορά εδεσμάτων για το Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι

christmast bells animation«Το σχολείο μας, μια γιορτή»christmast bells animation

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας διοργανώνει και φέτος το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι στην αίθουσα Μαίρης Ρούσου του σχολείου μας, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 13:30.

Για την επιτυχία της εκδήλωσής μας ζητούμε, στο μέτρο του δυνατού, τη δική σας βοήθεια.
Όσοι από εσάς  επιθυμείτε να συμβάλετε και να προσφέρετε παραδοσιακά γλυκά, αλμυρά ή άλλα χριστουγεννιάτικα είδη για να πωληθούν στο παζαράκι, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την πιο κάτω δήλωση και την επιστρέψετε στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 30/11/2012.

Τα εδέσματα / γλυκά ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε να προσφέρετε, θα πρέπει να παραδοθούν την Παρασκευή 07/12/2012 στη βοηθό του Συνδέσμου Γονέων, κα Μαίρη Ταλαττίνη, μεταξύ των ωρών 07:30 – 09:30 και 12.00 – 13.00 στην αίθουσα βιβλιοθήκης.

     
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη προσφορά σας.  Είμαστε σίγουροι ότι η επιστολή μας αυτή θα βρει την κατάλληλη ανταπόκριση για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της εκδήλωσής μας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΣΗ
Δηλώνω ότι για να βοηθήσω στο Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι  θα ετοιμάσω και θα στείλω στο σχολείο ώστε να διατεθεί προς πώληση:


ΕΙΔΟΣ (εδέσματα / γλυκά ή  άλλο) ΠΟΣΟΤΗΤΑ


Όνομα Παιδιού: _____________________________________________________ Τάξη: _______
Όνομα Γονιού / Κηδεμόνα: ______________________________________ Τηλέφωνο:  _________
Υπογραφή Γονιού / Κηδεμόνα: ______________________________________________________

Σημείωση :  Στους γονείς συμπεριλαμβάνονται και οι παππούδες, γιαγιάδες καθώς και άλλα συγγενικά / φιλικά σας άτομα.  Με χαρά θα δεχτούμε την όποια συνδρομή τους.


Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι: «Το σχολείο μας, μια γιορτή» (Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012)


christmas tree animation
Μην ξεχάσετε να  σημειώσετε στο ημερολόγιό σας το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι με
θέμα              «Το σχολείο μας, μια γιορτή» 

που θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου

την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012,  ώρα 10:30 π.μ. – 13:30.

Ελάτε να γνωριστούμε και να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων, περνώντας λίγες ώρες ξεγνοιασιάς μαζί με τα παιδιά μας!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...

Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να παίξουν, να φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές! Μαζί τους θα είναι κι ο Άγιος Βασίλης που θα προσφέρει δώρα σε όλα τα παιδιά.
Επίσης, τα παιδιά σας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με τετράτροχα ποδήλατα (Τουκ τουκ), να συμμετάσχουν σε κλήρωση πλούσιων δώρων, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τον καφέ, τη ζεστή σοκολάτα ή το τσάι σας, τρώγοντας την πίτσα ή το γλυκό σας και ακούγοντας τις  μελωδικές φωνές της χορωδίας του σχολείου μας.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε τις αγορές σας από το Παζαράκι που έχει ετοιμαστεί με τη βοήθεια όλων εσάς.  Σημαντική και φέτος είναι η προσφορά των ίδιων των παιδιών μας για το παζαράκι, τα οποία με μεγάλη προθυμία ετοίμασαν -μαζί με τις δασκάλες τους- υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, βοηθώντας κι αυτά με τη σειρά τους στην ενίσχυση του ταμείου του Συνδέσμου μας.

Η επιτυχία της εκδήλωσης εξαρτάται από όλους εμάς! Σας περιμένουμε!


 

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Εκπαιδευτική Εκδρομή Α΄ και Β΄ τάξεων


Σας πληροφορούμε ότι τα παιδιά των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου μας, την Τρίτη 27/11/2012 θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική εκδρομή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Αγλαντζιάς. 

Τα παιδιά μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν, φτάνει το ντύσιμο τους να είναι βολικό. Παρακαλούμε να έχουν μαζί τους μια τσαντούλα με φαγητό, νερό και χαρτομάντιλα, γιατί θα φάνε και θα ξεκουραστούν στο Πάρκο της Αγλαντζιάς.


       Από το σχολείο

Εκπαιδευτική Εκδρομή Ε΄ και Στ΄ τάξεων




Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 27/11/2012, οι Ε΄ και Στ΄ τάξεις του σχολείου μας διοργανώνουν εκπαιδευτική εκδρομή στo Κάστρο Λεμεσού και στο Κάστρο Κολοσσιού αντίστοιχα.

Τα παιδιά θα ξεκουραστούν και θα φάνε στο εστιατόριο «Φάρος» στην Ακτή Κυβερνήτη.

Έχουμε συνεννοηθεί με το εστιατόριο, το οποίο μας έχει δώσει ειδικές τιμές. Αν ενδιαφέρεστε να φάει το παιδί σας στο εστιατόριο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το πιο κάτω δελτίο και να το παραδώσετε στη δασκάλα του παιδιού σας μέχρι αύριο Παρασκευή 23/11/2012, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 26/11/2012, μαζί με το αντίστοιχο ποσό (μόνο για το φαγητό).

Όσα παιδιά θέλουν και προτιμούν μπορούν να φέρουν φαγητό από το σπίτι.

Σημείωση: Τα παιδιά μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν, φτάνει το ντύσιμο τους να είναι βολικό. Παρακαλούμε ν’αποφευχθούν οι στολές ομάδων για ευνόητους λόγους

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις Γ΄ και Δ' τάξεων


Σας πληροφορούμε ότι τα παιδιά της Δ΄ τάξης του σχολείου μας, αύριο Παρασκευή 23/11/2012 θα επισκεφτούν την Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Κυπριακής Τέχνης για να παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Μητρότητα».

Τα παιδιά θα φορέσουν την καθημερινή τους στολή (όχι φόρμες).

                                              _________________________________

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 27/11/2012, οι Γ΄ και Δ΄ τάξεις του σχολείου μας διοργανώνουν εκπαιδευτική εκδρομή στo Εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου στα Πυργά και στο Διυλιστήριο νερού στην Τερσεφάνου αντίστοιχα.

Τα παιδιά θα ξεκουραστούν και θα φάνε στο εστιατόριο «Κίτσιος» στην παραλία Μακένζι.

Έχουμε συνεννοηθεί με το εστιατόριο, το οποίο μας έχει δώσει ειδικές τιμές. Αν ενδιαφέρεστε να φάει το παιδί σας στο εστιατόριο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το πιο κάτω δελτίο και να το παραδώσετε στη δασκάλα του παιδιού σας μέχρι αύριο Παρασκευή 23/11/2012, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 26/11/2012, μαζί με το αντίστοιχο ποσό (μόνο για το φαγητό).

Όσα παιδιά θέλουν και προτιμούν μπορούν να φέρουν φαγητό από το σπίτι.

Σημείωση: Τα παιδιά μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν, φτάνει το ντύσιμο τους να είναι βολικό. Παρακαλούμε ν’αποφευχθούν οι στολές ομάδων για ευνόητους λόγους