Τοπικές Ειδήσεις - Φιλελεύθερος

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Βιωματικά Εργαστήρια - Στ' τάξη



25 Απριλίου 2012

Σας πληροφορούμε ότι τη Δευτέρα 30/4/12 οι μαθητές της Στ΄ τάξης θα συμμετέχουν σε Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα την ομαλή μετάβαση από το δημοτικό στο Γυμνάσιο. Τα εργαστήρια θα γίνουν από την κ. Δώρα Παπαγεωργίου, Κλινική Ψυχολόγο και συνεργάτιδα του σχολείου μας.

Μετά τα εργαστήρια θα ακολουθήσει συνάντηση με τους γονείς των μαθητών της Στ΄ τάξης από τις 12:00 – 13:00 μμ.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την πιο κάτω δήλωση και να την επιστρέψετε μέχρι αύριο Παρασκευή 27/4/12 στη δασκάλα του παιδιού σας.


Από το σχολείο

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ

Όνομα μαθητή: ……………………………………………..          Τάξη: ……..
Υπογραφή γονιού/κηδεμόνα: ………………………..
Ημερομηνία: ………………………….

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Παζαράκια «Αλυσίδα Ζωής»




Αγαπητοί γονείς,

Σας πληροφορούμε ότι αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 τα παιδιά της Στ΄ τάξης και η Χορωδία της Ε΄ τάξης του σχολείου μας θα λάβουν μέρος στην έναρξη των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων Παζαράκια «Αλυσίδα Ζωής» της Τράπεζας Κύπρου και του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου – «Πορεία Χριστοδούλας»,.

Τα παιδιά να έρθουν στο σχολείο με την επίσημή τους στολή.


Από το σχολείο

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 θα γίνει  φωτογράφηση των μαθητών των Α΄, Β΄, Γ΄ με την τάξη τους.

Τα παιδιά όλων των τάξεων πρέπει να φορούν οπωσδήποτε την επίσημή τους στολή:  γραβάτα, άσπρο πουκάμισο, μαύρα παπούτσια, γκρίζο παντελόνι (αγόρια), φούστα γκρίζα με 2 πιέτες μπροστά, κοντά άσπρα καλτσάκια μέχρι τον αστράγαλο (κορίτσια).    

Όσα παιδιά θέλουν μπορούν να φωτογραφηθούν ατομικά μόνο. Οι φωτογραφίες πρέπει να προπληρωθούν.
 
Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη δήλωση και να την επιστρέψετε μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 μαζί με το αντίστοιχο συνολικό ποσό στη δασκάλα του παιδιού σας.



Από το σχολείο      

ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΣ


Με αφορμή και φέτος την Πορεία Χριστοδούλας, μπορείτε να στείλετε εισφορές στο σχολείο μας από αύριο Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 μέχρι τη Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

Κάθε δελτίο εισφοράς είναι €2. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε και πάλι στην κοινωνική αυτή προσφορά.

Από το σχολείο